Početna » ЕВО KАДА ПЕНЗИОНЕРИМА СТИЖУ ЧЕKОВИ СА ПОВИШИЦОМ ОД 12,1 ОДСТО: У четвртак почиње исплата ПЕНЗИЈА ЗА ДЕЦЕМБАР!

ЕВО KАДА ПЕНЗИОНЕРИМА СТИЖУ ЧЕKОВИ СА ПОВИШИЦОМ ОД 12,1 ОДСТО: У четвртак почиње исплата ПЕНЗИЈА ЗА ДЕЦЕМБАР!

Према календару јануарских исплата Фонда за пензијско и инвалидско осигурање, пензије ће ове године први добити корисници из категорије самосталних делатности и то у четвртак 5. јануара

од Паланка данас
0 Коментар

ПИО фонд је издао саопштење поводом пензија.

Уз децембарски чек пензионерима ће стићи износ исти као и приликом претходне новембарске исплате, док ће чекови са повишицом од 12,1 одсто почети почетком фебруара.

Према календару јануарских исплата Фонда за пензијско и инвалидско осигурање, пензије ће ове године први добити корисници из категорије самосталних делатности и то у четвртак 5. јануара, када ће примања за децембар почети да пристижу и онима који их примају преко текућих рачуна и онима којима пензије стижу на кућне адресе или их подижу на шалтерима пошта.

Дан касније, 6. јануара почеће исплата за војне и пољопривредне пензионере, без обзира на то за који начин исплате су се определили, док ће најбројнији, дакле пензионери из категорије запослених пензије почети да добијају 10. јануара.

Са децембарским чеком пензионерима ће стићи исти износи као и приликом претходне, новембарске исплате, док ће чекови за повишицом од 12,1 одсто почети да им пристижу почетком фебруара, када следује исплата пензија за јануар.

 

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept