Početna » ЕВО КОГ ДАТУМА КРЕЋЕ ПРИЈАВА ЗА ВАУЧЕРЕ ОД 10.000 ДИНАРА: Проверите да ли можете да конкуришете

ЕВО КОГ ДАТУМА КРЕЋЕ ПРИЈАВА ЗА ВАУЧЕРЕ ОД 10.000 ДИНАРА: Проверите да ли можете да конкуришете

Уведена је једна промена, а то је да могу да конкуришу радно ангажована лица са примањима која не прелазе износ од 80.000 динара месечно

од Паланка данас
0 Коментар

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ће држава следеће године делити ваучере за одмор чија ће вредност бити дупло већа него сада.Како Курир сазнаје, пријава за ваучере ће почети већ од 15. јануара, а могу да се користе већ од 15. фебруара, тако да сви који планирају да конкуришу за ову субвенцију већ сада могу да планирају одмор и бирају своју дестинацију.

Како даље сазнаје Курир, уведена је једна промена, а то је да могу да конкуришу радно ангажована лица са примањима која не прелазе износ од 80.000 динара месечно. Раније је та граница била 70.000 динара.

Председник је вечерас открио да ће следеће године бити дељени ваучери од 10.000 динара, а не као раније од 5.000.

– То је велика вест и за наше пензионере и за незапослене, као и за људе са нешто скромнијим примањима. Биће 100.000 таквих ваучера. Не смањујемо број, само повећавамо њихову вредност – рекао је он.

Нагласио је да је ће наши грађани моћи то да искористе у некој од наших бања и другим туристичким центрима.

– Од Сокобање, Врњачке бање, Пролом бање, Луковске, Куршумлијске бање, Златибора и свих осталих наших дивних места у Србији – рекао је Вучић.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept