Početna » КАКО МОЖЕТЕ ОБНОВИТИ ПОЉОПРИВРЕДНО ГАЗДИНСТВО? Уколико још увек нисте, одмах урадите ОВО!

КАКО МОЖЕТЕ ОБНОВИТИ ПОЉОПРИВРЕДНО ГАЗДИНСТВО? Уколико још увек нисте, одмах урадите ОВО!

На основу уредно поднетог захтева, Управа електронским путем обавештава субјекат уписа да је успешно обновљена регистрација

од Паланка данас
0 Коментар

Пољопривредно газдинство које је уписано у званични Регистар може да обнавља регистрацију сваке године, а ово је неопходно како би власници могли да аплицирају за новац из државне касе. Овај поступак покреће се избором и попуњавањем одговарајућег електронског обрасца – захтева, у онлајн форми, непосредно у оквиру софтверског решења еАграр.Приликом обнове регистрације, носилац породичног пољопривредног газдинства, односно његово овлашћено лице преко корисничког налога у складу са правилником приступа порталу софтверског решења еАграр, прегледа податке уписане у Регистар, те их електронским путем непосредно у систему мења или потврђује да уписани подаци нису промењени.

У случају промене статусних података, односно података који се односе на земљишни фонд (врста пољопривредних култура и површинама под пољопривредним културама), промене земљишног поседа и основа коришћења земљишта (катастарска величина и катастарска култура, власништво, закуп и сл.) подносилац захтева за обнову регистрације прилаже одговарајућу документацију.

Потврда попуњавања

Електронски образац захтева за обнову регистрације у Регистру садржи и поље чијим избором подносилац захтева потврђује да је попунио и да подноси захтев за обнову регистрације у складу са правилником.

На основу уредно поднетог захтева, Управа електронским путем обавештава субјекат уписа да је успешно обновљена регистрација и уписује податак о обнови у Регистар.

Прошлогодишњи почетак

Србија је у 2023. години добила платформу и апликацију еАграр и 330.000 пољопривредних газдинстава дигитално је пререгистровано и прешло на електронско вођење пословања.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept