Početna » КАКО ПЛАТИТИ ПУТАРИНУ АКО КОД СЕБЕ НЕМАТЕ НИ КЕШ НИ КАРТИЦУ? Из Путева Србије објаснили да постоји још један начин

КАКО ПЛАТИТИ ПУТАРИНУ АКО КОД СЕБЕ НЕМАТЕ НИ КЕШ НИ КАРТИЦУ? Из Путева Србије објаснили да постоји још један начин

Према подацима "Путева Србије", укупна дужина ауто-путева под наплатом у нашој земљи износи 875,845 км

од Паланка данас
0 Коментар

Уколико често путујете ауто-путем, сигурно сте се бар једном нашли у ситуацији да пред наплатну рампу помислите имате ли код себе довољно готовине да платите путарину.Наравно, путарину је могуће платити и картицама, али шта када ни апарат за картице није у функцији?

Постоји и трећа могућност, објашњавају из Путева Србије.

– Учесницима у саобраћају омогућено је плаћање путарине платним картицама на свим наплатним станицама. Уколико ПОС апарат не ради, а учесник у саобраћају нема готовину код себе, постоји могућност издавања рачуна за накнадну наплату путарине. Рачун се издаје на основу обрасца који се попуњава на наплатној станици, а учесник у саобраћају накнадно врши плаћање – кажу из ЈП „Путеви Србије“.

Иначе, број трансакција безготовинским кредитним и дебитним банковним картицама износи око седам одсто у односу на укупан саобраћај.

Према подацима „Путева Србије“, укупна дужина ауто-путева под наплатом у нашој земљи износи 875,845 км. Наплата путарине се обавља преко аутоматског техничког система који се састоји од 70 наплатних станица.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept