Početna » МНОГИ ПЕНЗИОНЕРИ СУ СЕ ЗАБРИНУЛИ, АЛИ ПИО ФОНД ИМА РЕШЕЊЕ! Ако се и вама ОВО ДЕШАВА са картицом, ево шта да радите

МНОГИ ПЕНЗИОНЕРИ СУ СЕ ЗАБРИНУЛИ, АЛИ ПИО ФОНД ИМА РЕШЕЊЕ! Ако се и вама ОВО ДЕШАВА са картицом, ево шта да радите

Пензионери своје картице могу да преузму у филијалама Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО), а подела је организована и у општинама или месним заједницама

од Паланка данас
0 Коментар

Пензионери у Србији већ месецима користе пензионерске картице, али ако сте ви једни од оних који нисте добили своју, ево како да проверите шта се дешава.Пензионери своје картице могу да преузму у филијалама Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање.

Пензионерска картица омогућује кориснику да оствари попусте приликом плаћања роба или услуга у фирмама с којима је Фонд ПИО потписао споразуме о сарадњи.

Пензионери своје картице могу да преузму у филијалама Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО).

Да ли готова карица, докле је стигла са израдом?

Међутим, многи нису сигурни да ли је њиховаПензионерска картица готова, као и докле се стигло са израдом. То је, пак, лако проверити на сајту ПИО фонда у само неколико кликова.

Уколико сте се пријавили путем интернета, потребно је на сајту Фонда ПИО кликнути на опцију „провера статуса пријаве“. Када унесете свој ЈМБГ појавиће се и обавештење да ли је ваша пријава успешно поднета или су подаци непотпуни.

Када буду утврдили статус пријаве, пензионери треба да сачекају мејл или СМС поруку на број телефона који су у пријави оставили.

Стићи ће им нотификација (обавештење) да је њихова пензионерска картица готова и да могу доћи да је преузму филијали фонда, или у јединици локалне самоуправе.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept