Početna » МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЕПС “Увид у рачун” на услузи потрошачима

МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЕПС „Увид у рачун“ на услузи потрошачима

Електропривреда Србије пустила је у рад мобилну апликацију "ЕПС Увид у рачун", путем које домаћинства и мали купци имају могућност да на мобилном телефону, на веома једноставан начин прате потрошњу електричне енергије, плате рачуне, провере месечне задужења и уплате три године уназад, као и да добију обавештења и уложе приговор.

од Паланка данас
0 Коментар

Мобилна апликација „ЕПС Увид у рачун“  доступна је корисницима на платформама iOS и Android и бесплатно се може преузети на Google Play и  App Store продавницама, саопштио је ЕПС.„Мобилна апликација је наставак процеса дигитализације услуга Електропривреде Србије. То је важан корак у нашем настојању да олакшамо купцима како приступ рачуну, тако и плаћању. Истовремено, број корисника нашег портала Увид у рачун је у константном порасту. Тренутно имамо више од 380.000 корисника, што значи да грађани све више препознају бројне бенефите коришћења таквих услуга“, рекао је извршни директор за послове снабдевања у ЕПС Радован Станић.

Станић је подсетио и да свако ко се определи да рачун за електричну енергију добија електронским путем, уместо у папирној форми, већ од првог наредног рачуна остварује право на попуст од 50 динара.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept