Početna » НА АУТОПУТЕВИМА ПРВОГ ЈУТРА 2023. СКОРО БЕЗ ВОЗИЛА

НА АУТОПУТЕВИМА ПРВОГ ЈУТРА 2023. СКОРО БЕЗ ВОЗИЛА

На аутопутевима и важнијим и фреквентнијим путним правцима Србије, првог јутра 2023. године готово и да нема возила, али се за оне који се ипак одлуче да крену на пут, саветује да буду опрезни због појаве магле на одређеним деоницама, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

од Паланка данас
0 Коментар

Како наводе из Путева Србије, због појаве магле видљивост  је смањена на ауто-путу Е-75, на деоници од петље Дољевац до граничног прелаза са Северном Македонијом од 50 до 200 метара и на ауто-путу Е-80, од петље Пирот Исток до граничног прелаза с Бугарском на 100 метара.

Могућа је појава магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

Путеви Србије наводе такође да је обустављен саобраћај на деоници од Сопота до Пирота, због санације пруге услед претходног превртања вагона. Алтернативни путни правац је државни пут И И А 259 од Сопотске петље до Пирота.

Због најављених ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима постоји могућност појаве местимичне поледице, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима.

Екипе путарских предузећа 24 сата интервенишу на терену, посипају кризне деонице, а могућ је лед на следећим путним правцима:  Власинско Језеро – граница Србије и Бугарске (Рибарци) и Гложје (Голема Река) – Босилеград.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept