Početna » НА ОВУ ПОРУКУ НЕ ОДГОВАРАЈТЕ НИ ПОД ТАЧКОМ РАЗНО! Многи Срби су насели на ову ПРЕВАРУ, ако кликнете на ЛИНК…

НА ОВУ ПОРУКУ НЕ ОДГОВАРАЈТЕ НИ ПОД ТАЧКОМ РАЗНО! Многи Срби су насели на ову ПРЕВАРУ, ако кликнете на ЛИНК…

Многи су насели на ову интернет превару јер су већ очекивали пошиљку и није им ништа било сумњиво

од Паланка данас
0 Коментар

Преваре преко интернета су готово постале део свакодневице, па су грађани стално на мети нових лажних дојава. Тако су грађани Србије добијали лажне поруке из Поште са обавештењем да им пакет не може бити испоручем због непотпуних подата о адресу коју је неопходно да упишу кликом на одређени линк.Како наводе преварени грађани, када уђете на тај линк, морате да попуните своје информације и тада вам траже симболичну накнаду како би пакет био достављен – 32 динара. Уколико уносете податке са своје картице, скинуће вам сва новчана средства која имате на рачуну.

Многи су насели на ову интернет превару јер су већ очекивали пошиљку и није им ништа било сумњиво. Када се кликне на поменути линк, појави се страница слична званичној страници Поште, што додатно доприноси превари.

Уколико сте из неког разлога кликнули на опасан линк, једини начин да се ситуација реши јесте да одмах обавестите банку како би блокирали картицу и спречили скидање средстава са рачуна.

Ова превера је нарочито успешна јер је сезона нвогодишњих и божићних празника и људи махом наручују поклоне и друге ствари јер су актуелни попусти као и разна празнична даривања. Управо зато се саветује опрез.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept