Početna » Нова електровозила у Пошти

Нова електровозила у Пошти

Пошта Србије наставља са електрификацијом своје доставне флоте у коју је пристигао нови контигент од 95 теретних возила на електрични погон, која ће допринети унапређењу ефикасности и одрживости услуге доставе поштанских пошиљака. Нова електрична возила користиће се за специјализовани пријем и доставу у урбаним срединама, у оквиру регионалних центара и пословних јединица широм земље.

од Паланка данас
0 Коментар

Доставна електровозила, према техничким карактеристикама, обезбеђују висок ниво перформанси и ефикасности, што представља корак напред у прилагодљивости пословања урбаним срединама и смањењу штетног утицаја на животну средину.Пошта Србије остаје посвећена пружању висококвалитетних услуга својим корисницима, модернизацији пословања, еколошки одрживим решењима и унапређењу квалитета живота у градовима у којимa послује.

Претходно је, у прошлој години, за Радну јединицу „Нови Сад” набављено 31 теретно возило на електрични погон ангажовано на специјализованој достави у центру града.

Фото Пошта СрбијеPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept