Početna » НОВАЦ СТИЖЕ КРАЈЕМ ГОДИНЕ: Објављене коначне ранг-листе кандидата за доделу ученичких кредита и стипендија

НОВАЦ СТИЖЕ КРАЈЕМ ГОДИНЕ: Објављене коначне ранг-листе кандидата за доделу ученичких кредита и стипендија

МИНИСТАРСТВО просвете утврдило је коначне листе кандидата за доделу ученичких кредита и стипендија за школску 2023/2024 годину.

 

Исплата првих рата ученичких кредита или стипендија очекује се крајем године. Из министарства поручују да ђаци којима је одобрен ученички кредит или стипендија што пре отворе ученички текући рачун у најближој експозитури Банке Поштанска штедионица.Ученици који су пунолетни и поседују личну карту, рачун могу отворити самостално, уз презентовање ђачке књижице, док они који су малолетни (без обзира на то да ли поседују личну карту или не), рачун отварају уз обавезно присуство родитеља, уз достављање Извода из матичне књиге рођених и ђачке књижице.

Уколико малолетно лице поседује личну карту и дошло је са родитељем чије се име налази у личној карти, није потребно доносити Извод из матичне књиге рођених, у супротном је неопходан.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept