Početna » ОДРЖАН СЕМИНАР ЗА КОМАНДАНТЕ ШТАБОВА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ У КРАГУЈЕВЦУ

ОДРЖАН СЕМИНАР ЗА КОМАНДАНТЕ ШТАБОВА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ У КРАГУЈЕВЦУ

Семинару је присуствовала и начелница Подунавског управног округа др Јасна Аврамовић, Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка, Игор Матковић председник општине Велика Плана, Јован Беч градоначелник Смедерева.

од Паланка данас
0 Коментар
Препознајући потребу да се унапреди и ојача спремност за реаговање у ванредним ситуацијама Министарство унутрашњих послова – Сектор за ванредне ситуације уз подршку Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС), Мисија у Србији, организовала је семинар за команданте окружних, градских и општинских штабова за ванредне ситуације.Организовани семинар са темом „Организација рада штаба за ванредне ситуације и руковођење у ванредним ситуацијама“ је одржан у Крагујевцу.
На семинару су учествовали команданти окружних штабова и штабова јединица локалних самоуправа и то Шумадијског, Поморавског, Расинског и Подунавског округа.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept