Početna » ПАО СИСТЕМ ПОЗНАТЕ БАНКЕ У СРБИЈИ: Грађани не могу да користе ПЛАТНЕ КАРТИЦЕ – ево шта СЕ ДЕСИЛО

ПАО СИСТЕМ ПОЗНАТЕ БАНКЕ У СРБИЈИ: Грађани не могу да користе ПЛАТНЕ КАРТИЦЕ – ево шта СЕ ДЕСИЛО

Како наводе у обавештењу, од јутрос не раде плаћања платним картицама на појединим физичким и онлајн продајним местима, као ни исплате и уплате готовине на банкоматима

од Паланка данас
0 Коментар

Банка Интеза обавестила је је своје кориснике да је дошло до застоја у раду апликације и дигиталног банкарства.Како наводе у обавештењу, од јутрос не раде плаћања платним картицама на појединим физичким и онлајн продајним местима, као ни исплате и уплате готовине на банкоматима.

“Наше колеге интезивно раде на решавању ових проблема како бисмо што пре омогућили неометано обављање трансакција платним картицама и коришћење услуга путем дигиталних канала”, наводе на мрежама.

Негде око 14 часова Банка Интеза обавестила је је своје кориснике у Србији да је њена апликација у којој је раније дошло до застоја, опет у функцији.

„Обавештавамо вас да је апликација дигиталног банкарства поново доступна, као и да су уклоњене потешкоће у обављању плаћања платним картицама на физичким и онлајн продајним местима, као и приликом уплата и исплата готовине на банкоматима. Хвала вам на стрпљењу и разумевању“, навела је банка у свом обавешењу на друштвеним мрежама.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept