Početna » ПОЧЕО ДА РАДИ WЕБ СЕРВИС ЗА НАПЛАТУ ПУТАРИНЕ

ПОЧЕО ДА РАДИ WЕБ СЕРВИС ЗА НАПЛАТУ ПУТАРИНЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Сервис ће у почетној фази функционисати на територији Србије и биће доступан искључиво физичким лицима.

У наредној фази на основу досадашњих преговора очекује се приступање земаља региона, тако да ће електронска наплата путарине ускоро функционисати кроз ту платформу у више заинтересованих земаља, најавили су Путеви Србије.

То ће омогућити свим корисницима да са истим ТАГ уређајем пролазе кроз више земаља учесница заједничког пројекта повезивања електронске наплате путарине у региону.

Да би неко постао корисник електронске наплате путарине кроз јединствену плафторму за електронску наплату путарине, потребно је да поседује ТАГ уређај (постојећи или нови) као и платну картицу (дебитна/кредитна, мастерцард, виса, маестро).

Корисницима ће се након коришћења одређене деонице ауто-пута аутоматски наплатити путарине са регистроване платне дебитне/кредитне картице.

Детаљно упутство како постати корисник wеб платформе за јединствену електронску наплату путарине, може се преузети са интернет презентације Путева Србије.

Услуга ће у почетној фази бити доступна на продајном месту Путева Србије у Устаничкој улици 64/5 сваког радног дана 07-22 часа.

У наредним фазама услуга ће бити проширена кроз постојећу дистрибутивну продајну мрежу за електронску наплату путарине.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept