Početna » ПОЧИЊЕ ДРУГИ КРУГ НАГРАДНЕ ИГРЕ Узми рачун и победи 2023 СТАНОВИ ЧЕКАЈУ СРЕЋНЕ ДОБИТНИКЕ, сазнајте колико и где

ПОЧИЊЕ ДРУГИ КРУГ НАГРАДНЕ ИГРЕ Узми рачун и победи 2023 СТАНОВИ ЧЕКАЈУ СРЕЋНЕ ДОБИТНИКЕ, сазнајте колико и где

Други круг наградне игре "Узми рачун и победи 2023" почиње у суботу 14. октобра и током пет извлачења, до 11. новембра, грађанима ће бити подељено 10 станова.

Станови који се додељују у овом другом кругу наградне игре су у насељу Земунске капије, шест станова, а четири су у блоку 63 на Новом Београду.
Право учешћа у наградној игри имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Србији, који преко инсталиране апликације „Узми рачун и победи“ региструју своје фискалне рачуне без обзира на њихове износе.

Ову апликацију је до сада иначе инсталирало више од милион грађана.

У просеку се дневно пошаље око 804.000 рачуна, а просечан износ по рачуну је 1.046 динара.

Извлачења у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи“ биће организована сваке суботе од 14. октобра до 11. новембра, на првом програму РТС-а са почетком у 18 часова.

Наградна игра „Узми рачун и победи“ како је раније казао министар финасија Синиша Мали значајна је за фискални систем Србије, јер како је навео што су уређеније финансије, то је буџет већи, те преостаје више новца за повећање плата и пензија, за једнократна давања и за изградњу ауто-путева, болница, школа.

Све информације у вези наградне игре грађани могу потражити на сајту uzmiracun.rs, у оквиру кога се налази и НАЛЕД-ов контакт центар за сва питања и недоумице.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept