Početna » ПОШТА ПРЕKИДА ОБУСТАВУ РАДА!

ПОШТА ПРЕKИДА ОБУСТАВУ РАДА!

Очекују да ти захтеви буду испуњени до краја месеца, а у супротном најављују нову обуставу

од Паланка данас
0 Коментар

Сви радници Поште, који су у обустави рада од 24. октобра, од сутра се враћају на посао. Kако су потврдили за РТС, већи део њих је почео да ради, након што је потписан споразум са Владом Србије, док се од сутра на посао враћају и преостали. Очекују да захтеви буду испуњени до краја месеца, а да ће у супротном поново ступити у обуставу рада.Радници Поште, који су били у обустави рада од 24. октобра, потврдили су за РТС да се од сутра сви враћају на посао. Наводе да нису задовољни повећањем плате за нешто више од 20 одсто, али да је постигнут договор око осталих захтева.

Очекују да ти захтеви буду испуњени до краја месеца, а у супротном најављују нову обуставу.

„Борили смо се као лавови и борићемо се. Ово је за сада, да кажемо један прекид ватре. Да кажем тако жаргонски, договорили смо се да од сутра наставимо са радом, на својим радним местима, онако како ми знамо. Пословодство и оснивач Влада Републике Србије да знају да са радницима Поште нема играња, да оно све што су потписали у споразуму да пратимо помно, уколико се не испоштују до првог децембра, не да ћемо да наставимо са обуставом рада, него ћемо да се омасовимо и да полако размиљамо и о другим потезима“, навео је Стефан Митровић, радник Поште.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept