Početna » ПОШТА СРБИЈЕ УПОЗОРАВА ГРАЂАНЕ НА ЛАЖНУ НАГРАДНУ ИГРУ ЗА 30.000 ДИНАРА

ПОШТА СРБИЈЕ УПОЗОРАВА ГРАЂАНЕ НА ЛАЖНУ НАГРАДНУ ИГРУ ЗА 30.000 ДИНАРА

За едукацију, додатне информације и пружање помоћи грађанима ако имају било какве недоумице, доступна је страница Онлине безбедност на корпоративном сајту „Поште Србије“

од Паланка данас
0 Коментар

Гордана С. јавила се након што јој је имејлом стигла порука, наводно од „Поште Србије“, с позивом да учествује у наградној игри и освоји 30.000 динара.
– Пошта тренутно нема никакву награду игру – рекла је за Ало! Kристина Балтовска из Службе за корпоративни маркетинг и одговорност „Поште Србије“.

– Свако ко добије поруку или имејл са сличним садржајем, најбоље је да ту поруку не отвара и одмах је избрише јер је реч о превари. То се често догађа, а ово је нови покушај злоупотребе логотипа и имена „Поште Србије“, којим се корисницима путем платформи за комуникацију и друштвених мрежа упућује информација о наградној игри коју наводно организује „Пошта Србије“. Ми на свим нашим друштвеним налозима упозоравамо грађане на такве преваре и апелујемо да не учествују у тим лажним наградним играма – истичу у „Пошти Србије“.

Циљ оваквих позива је углавном прикупљање података грађана, а неретко и хаковање рачуна, крађа идентитета… Савет МУП-а је да не делите такве објаве на својим страницама и да своје фотографије и фотографије личних докумената не шаљете путем друштвених мрежа или електронске поште.

За едукацију, додатне информације и пружање помоћи грађанима ако имају било какве недоумице, доступна је страница Онлине безбедност на корпоративном сајту „Поште Србије“, као и контакт центар „Поште Србије“ на бројевима телефона 0700 100 300 и 011 3607 788, радним данима од осам до 20 часова и суботом и недељом од осам до 15 часова. Случај је пријављен Националном ЦЕРТ-у Републике Србије.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept