Početna » ПОШТА СРБИЈЕ ЗАПОШЉАВА ВОЗАЧЕ

ПОШТА СРБИЈЕ ЗАПОШЉАВА ВОЗАЧЕ

Услед ширења асортимана услуга и даљег развијања поштанске мреже Пошта Србије запошљава нове извршиоце на позицијама достављача и возача.

од Паланка данас
0 Коментар

За достављаче почетна нето зарада је од 55.000 динара, а за возаче Б и Ц категорије од 51.000 динара. Осим тога, запослени имају право на годишњи одмор од 20 до 30 радних дана. Пошта Србије, такође, обезбеђује превентивни и редовни систематски преглед и осигурање у случају повреде на раду, као и могућност здравствене рехабилитације и солидарне помоћи.Сви запослени у Пошти Србије могу да очекују континуирано стручно усавршавање, укључујући периодичну обуку за ЦПЦ сертификат. Зависно од учинка, постоји и могућност месечне стимулације и корекције зараде.

За позицију возача Б категорије потребно је да поседујете ИИИ или ИВ степен стручне спреме и положен возачки испит Б категорије, а позиције су отворене у Београду (Земуну), Новом Саду и Сремској Митровици. Kонкурс је, такође, отворен за возаче Ц категорије у Београду (Земун), Новом Саду и Нишу, а услови за ово радно место су ИИИ или ИВ степен стручне спреме, ЦПЦ сертификат и положен возачки испит Ц категорије.

За позицију достављача потребно је имати ИИИ или ИВ степен стручне спреме и положен возачки испит Б категорије.

Ове позиције су отворене у Београду (Нови Београд, Палилула, Савски венац, Звездара, Чукарица, Вождовац, Стари град, Земун, Сурчин, Гроцка, Раковица, Врачар, Младеновац, Лазаревац, Обреновац), Панчеву и Новом Саду.

Kандидати своје податке могу доставити путем електронске пријаве попуњавањем онлине формулара на званичном интернет сајту Поште Србије или на следећу адресу: Функција управљања кадровима, Сектор за развој, Таковска 2, 11120 Београд, ПАK: 135403, са обавезном назнаком за који се посао, град и општину се кандидат пријављује.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept