Početna » ПОВЕЋАЊЕ ПОРЕЗА НА ОРУЖЈЕ ЗА ГРАЂАНЕ И ФИРМЕ:НОВИ ТРОШКОВИ ЗА ВЛАСНИКЕ ОРУЖЈА

ПОВЕЋАЊЕ ПОРЕЗА НА ОРУЖЈЕ ЗА ГРАЂАНЕ И ФИРМЕ:НОВИ ТРОШКОВИ ЗА ВЛАСНИКЕ ОРУЖЈА

За пиштоље у власништву грађана, порез је повећан на 4.680 динара за исправе за држање, док је за ношење овог оружја одређено 23.350 динара.

од Паланка данас
0 Коментар

Фирме које користе аутоматске пушке суочавају се са повећањем пореза на ову врсту оружја, са износом од 17.280 динара по комаду. С друге стране, порез за полуаутоматске пушке износи 6.930 динара.Пореска решења за правна лица и предузетнике већ су достављена путем еПореза, електронског система који омогућава ефикасно управљање пореским обавезама.

Физичким лицима која немају електронско сандуче на порталу еУправа, решења ће бити достављена у папиру, на адресу места пребивалишта. Очекује се да ће решења о утврђеном порезу на регистровано оружје за 2023. годину бити прослеђена поштом 29. новембра.

Ово значајно повећање пореза на оружје привлачи пажњу власника оружја, јер ће резултирати додатним трошковима за одржавање легално поседованог оружја током текуће године.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept