Početna » ПРИЈАВА ГРАЂАНА ЗА КОРИШЋЕЊЕ ВАУЧЕРА ЗА ОДМОР ОД 15. ЈАНУАРА

ПРИЈАВА ГРАЂАНА ЗА КОРИШЋЕЊЕ ВАУЧЕРА ЗА ОДМОР ОД 15. ЈАНУАРА

од Паланка данас
0 Коментар

Влада Републике Србије усвојила је уредбу о додели 100.000 ваучера за субвенционисани одмор у земљи којом се максимална вредност ваучера повећава са 5.000 динара на 10.000 динара. Пријава грађана за коришћење ваучера у Србији почиње од 15. јануара 2024. године на шалтерима јавног предузећа „Пошта Србије“ на територији целе земље.


Право на ваучере имају пензионери, незапослени, корисници права на додатак за помоћ и негу другог лица, војни инвалиди, носиоци пољопривредног газдинства, студенти, лица старија од 65 година која не остварују право на пензију, као и запослени са примањима до лимита који је повећан на максималних 80.000 динара месечно.

Пријављивање угоститеља који су заинтересовани да учествују у систему доделе ваучера ће бити омогућено преко система Е-туриста од 31. децембра 2023. године, а прва листа угоститеља ће бити објављена на сајту Министарства туризма и омладине 8. јануара 2024. године.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept