Početna » РАСПИСАНИ НОВИ КОНКУРСИ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА! Тражи се ВЕЛИКИ БРОЈ РАДНИКА, ове позиције су отворене!

РАСПИСАНИ НОВИ КОНКУРСИ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА! Тражи се ВЕЛИКИ БРОЈ РАДНИКА, ове позиције су отворене!

На сајту Министарства здравља објављено је 12 огласа за посао

Министарство здравља Србије објавило је на свом сајту 12 огласа за посао. У више здравствених установа широм Србије траже се радници.

Здравствени радници могу да конкуришу у следећим установама:  • Општа болница „Др Лаза Лазаревић“ Шабац – Доктор медицине
  • Дом здравља „Стари град“, отворене су четири позиције – Доктор медицине изабрани лекар; Референт за правне, кадровске и административне послове; Доктор медицине специјалиста у специјалистичкој делатности интерне медицине и Доктор медицине специјалиста у специјалистичкој делатности (специјалиста физикалне медицине и рехабилитације)
  • Дом здравља Гроцка – Доктор медицине са ВИИ1 степеном стручне спреме
  • Универзитетски клинички центар Србије – 4 техничка радница са средњом стручном спремом
  • Општа болница Врбас, отворене две позиције – Медицинска сестра техничар
  • Институт за неонатологију Београд – Доктор медицине
  • Дом здравља „Вељко Влаховић“ Врбас – Доктор медицине, изабрани лекар за одрасле
  • Општа болница Сремска Митровица – Медицинска сестра техничар у операционој сали

Општа болница „Др Лаза Лазаревић“ Шабац

Тражи се доктор медицине. Један извршиоц са пуним радним временом, на одређено време у најдужем трајању до шест месеци.

Дом здравља „Стари град“

Тражи се доктор медицине изабрани лекар на одређено време – 1 извршилац. До повратка запослене са породиљског одсуства ради неге детета и евентуално посебне неге детета у Служби за здравствену заштиту одраслих становника – Амбуланта Симина у Дому здравља Стари град.

Дом здравља „Стари град“

Референт за правне, кадровске и административне послове – 1 извршилац. До повратка запослене која се налази на дужем боловању, а најдуже до дана 28.02.2024. године, до када важи период примене Инструкције Министарства здравља број: 120-01-151/2020-02 од 30.11.2023. године.

Дом здравља „Стари град“

Доктор медицине специјалиста у специјалистичкој делатности/специјалиста интерне медицине – 1 извршилац. Потребни су следећи услови:

Дом здравља „Стари град“

Доктор медицине специјалиста у специјалистичкој делатности/специјалиста физикалне медицине и рехабилитације– 1 извршилац. На одређено време до повртака запослене са дужег одсуства због привремене спречености за рад.

Дом здравља Гроцка

У Служби за здравствену заштиту одраслих грађана са кућним лечењем. Траже се два доктора медицине са ВИИ1 степеном стручне спреме.

Универзитетски клинички центар Србије

Траже се технички радници са средњом стручном спремом, 4 извршилаца. У Служби за правне послове и два радника обезбеђења без оружја.

Општа болница Врбас

Тражи се медицинска сестра-техничар на осталим болничким одељењима. Рок за пријаву је осам дана, а потребна је радница у Служби за пулмологију.

Општа болница Врбас

Тражи се медицинска сестра-техничар на осталим болничким одељењима. Рок за пријаву је осам дана, а потребна је радница у Служби за интерну медицину.

Институт за неонатологију Београд

Тражи се доктор медицине. Услови за заснивање радног односа су ВИИ1 степен стручне опреме, доктор медицине, положен стручни испит и минимум шест месеци радног искуства.

Дом здравља „Вељко Влаховић“ Врбас

Тражи се доктор медицине – изабрани лекар за одрасле на одређено време. До повратка стално запосленог радника са специјализације са пуним радним временом у Служби за здравствену заштиту одраслих становника.

Општа болница Сремска Митровица

Тражи се медицинска сестра техничар у операционој сали. Одељење операционе јединице са стерилизацијом – Сектор за хируршке гране медицине, на одређено до повратка одсутне раднице са одсуства ради посебне неге детета, са пуним радним временом.

За више информација посетите сајт Министарства здравља, или кликом на ЛИНК где се налазе сва упутства за пријаву на наведене позиције.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept