Početna » „Робе с ознаком „БОЉА ЦЕНА“ има довољно, оштре казне за препродају”

„Робе с ознаком „БОЉА ЦЕНА“ има довољно, оштре казне за препродају”

Производа из акције "Боља цена" има довољно и биће доступни на рафовима свих малопродајних објеката у земљи, а биће и нових, рекао је министар трговине Томислав Момировић.

„Препродаја ће се оштро сакционисати, јер циљ је да грађани могу да купе више робе за свој новац. У наредном периоду још детаљније ћемо контролисати секундарно тржиште. Робе има, брзо се надопуњују производи“, каже министар Момировић за РТС.У акцију снижавања цена за 20 производа укључено је више од 2.500 малопродајних објеката широм Србије, а најављено је да ће се следеће недеље списак проширити за 10 до 15 намирница.

Министар трговине каже да је ова акција свеобухватни напор и трговаца и државе, и да покушавају да у производе са бољом ценом уврсте више поврћа.

„Сви се одричу дела зараде. Живимо у тржишној економији, нема забрана и никога не терамо на нешто. Желимо да грађанима омогућимо да лакше преброде ову јесен и уверен сам да се неће десити да други производи поскупе на уштрб ових“, рекао је Момировић.

Када је реч о маржама, министар трговине каже да не постоје званични подаци и да је он захвалан трговцима јер су се одрекли дела зараде, а код неких производа са „Бољом ценом“ и целе зараде.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept