Početna » РЗС: У НЕДЕЉУ ПОЧИЊЕ ПОПИС ПОЉОПРИВРЕДЕ и траје до 15. децембра

РЗС: У НЕДЕЉУ ПОЧИЊЕ ПОПИС ПОЉОПРИВРЕДЕ и траје до 15. децембра

Попис пољопривреде почиње у недељу 1. октобра и трајеће до 15. децембра, објавио је Републички завод за статистику који припрема, организује и спроводи овај попис.

Из РЗС су навели да је попис пољопривреде као и попис становништва који је спроведен прошле године Европска унија финансирала са 55,17 одсто средстава.Биће пописана породична пољопривредна газдинства, привредна друштва, земљорадничке задруге, други облици организовања са статусом правног лица и предузетници регистровани да претежно обављају делатности пољопривредне производње, те привредна друштва, земљорадничке задруге, други облици организовања са статусом правног лица и предузетници регистровани у другој делатности који имају организационе делове у којима се обавља делатност пољопривредне производње.

На попису ће радити 253 општинска координатора и  2. 842 пописивача.

Из РЗС су додали да ће до 15. децембра у Заводу бити организован рад инфо-центра са задатком да пружа све неопходне информације становништву путем бесплатне телефонске линије: 0800 444 005You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept