Početna » ТАКСА ЗА НОВУ ВОЗАЧКУ ДОЗВОЛУ 1,895.00 ДИНАРА

ТАКСА ЗА НОВУ ВОЗАЧКУ ДОЗВОЛУ 1,895.00 ДИНАРА

од Паланка данас
0 Коментар

Уколико вам се ближи или вам је већ истекао рок важења возачке дозволе, за нову потребно је да издвојите 1,895.00 динара. Накнада за образац возачке дозволе износи 255.00, док је Републичка административна такса 1,640.00 динара.


Возачка дозвола којој је истекао рок важења продужава се тако што се на захтев возача издаје нова возачка дозвола. Захтев за издавање нове возачке дозволе због истека важења претходне подноси се најраније 30 дана пре истека важења возачке дозволе. Изузетно, када је то потребно (због одласка у иностранство или других оправданих разлога) захтев се може поднети и пре наведеног рока али не раније од годину дана.

Ако се тражи издавање возачке дозволе по хитном поступку, уз захтев треба приложити доказе који упућују на хитност поступка (лечење, болест или смрт члана породице, неодложно службено путовање или други оправдани разлози).Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept