Početna » ТЕЛЕКОМ НАЈАВИО ДА ЋЕ ОБРАДОВАТИ МАЛЕ АКЦИОНАРЕ Исплатиће дивиденду од укупно 6,7 милијарди

ТЕЛЕКОМ НАЈАВИО ДА ЋЕ ОБРАДОВАТИ МАЛЕ АКЦИОНАРЕ Исплатиће дивиденду од укупно 6,7 милијарди

Генерални директор Телекома Србије Владимир Лучић најавио је да ће Телеком последње недеље децембра исплатити дивиденду акционарима од укупно 6,7 милијарди динара.

од Паланка данас
0 Коментар

„Морам да кажем са задовољством да смо ми компанија која сваке године исплаћује дивиденде и да смо акционарима до сада исплатили преко милијарду евра дивиденде“, рекао је Лучић за Танјуг.Лучић је нагласио је да је Телеком Србија у последњих 20 година платио више од три милијарде евра за разне порезе, таксе, разне накнаде, као и да је више од четири милијарде евра у последњих 20 година Телеком инвестирао у нашу телекомуникациону инфраструктуру у Србији и да су у томе учествовали домаћи извођачи.

Лучић је напоменуо да је Телеком велики  и важан систем за Србију и истакао да ће Телеком имати још већи значај у будућем дигиталном развоју земље.

Додао је да Телеком има око четири милиона малих акционара и да ће их Телеком исплатом дивиденде и ове године обрадовати, као и државу.

Скупштина Телекома Србија раније је донела одлуку о исплати дивиденде из пословних резултата за 2022. годину.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept