Početna » ВАЖНА ВЕСТ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ: Познат ДАТУМ објављивања коначне РАНГ ЛИСТА за ОДЛАЗАК на БЕСПЛАТНУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ!

ВАЖНА ВЕСТ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ: Познат ДАТУМ објављивања коначне РАНГ ЛИСТА за ОДЛАЗАК на БЕСПЛАТНУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ!

Приговори на ранг-листу могу се поднети надлежној комисији у року од пет радних дана

од Паланка данас
0 Коментар

Конач­на ранг листа на којој ће бити објављена имена пензионера који су остварили право на бесплатну рехабилитацију преко ПИО фонда биће објављена 14. мар­та.Право на опоравак у некој од бања Србије о трошку Фонда ПИО у 2024. години, у трајању од 10 дана, имају корисници старосних, превремених старосних, инвалидских и породичних пензија, који имају пребивалиште на територији Србије, чија пензија износи до 39.850 динара, који немају друга лична примања и који нису користили рехабилитацију почев од огласа за 2020. годину.

За кориснике који поред домаће, примају пензију и из иностранства, услов је да збир тих пензија износи до 39.850 динара. Пријаве на оглас могле су се поднети од 9. до 25. јануара 2024. године.

Ранг-листа корисника који испуњавају услове за упућивање на рехабилитацију објављује се двадесет четвртог радног дана од дана истека огласа, односно 1. марта 2024. године.

Приговори на ранг-листу могу се поднети надлежној комисији у року од пет радних дана од дана објављивања ранг-листе на огласној табли, тј. од 4. до 8. марта. Комисија је дужна да у року од пет дана размотри поднете приговоре, обавести подносиоце приговора и утврди коначну ранглисту корисника пензија који су остварили право на рехабилитацију.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept