Početna » ВАЖНО ЗА ГРАЂАНЕ: Продужен рок измирења рачуна за струју за октобар са попустом

ВАЖНО ЗА ГРАЂАНЕ: Продужен рок измирења рачуна за струју за октобар са попустом

ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА Србије (ЕПС) саопштила је данас да је до 30. новембра продужила рок доспећа рачуна за електричну енергију за домаћинства за октобар 2023. године, наводећи да, иако се ситуација са доставом рачуна нормализовала, на тај начин жели да изађе у сусрет и грађанима омогући додатно време да измире своје обавезе и остваре право на попуст од пет одсто за редовно плаћање.

од Паланка данас
0 Коментар

Из ЕПС-а подсећају да је грађанима на располагању и портал „Увид у рачун“ (хттпс://портал.епс.рс/), који је намењен свим купцима на гарантованом снабдевању, а који је покренут 1. новембра и резултат је модернизације и унапређења пословног система те компаније.– Овај портал омогућава брз и једноставан приступ е-рачуну одмах по формирању, као и безбедно и брзо плаћање без одласка у пошту или банку, и ту могућност до сада је искористило више од 242.000 корисника – истиче се у саопштењу.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept