Početna » ВУЧИЋ САОПШТИО СЈАЈНЕ ВЕСТИ: За пензионере 20.000 динара, али то није све

ВУЧИЋ САОПШТИО СЈАЈНЕ ВЕСТИ: За пензионере 20.000 динара, али то није све

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић најавио је данас да ће 30. новембра пензионери добити 20.000 динара.

– Првог децембра корисници социјалне помоћи добијају 10.000 динара, неговатељице такође. Ми ћемо, као што знате, иде 10 одсто повећање у комплетном јавном сектору, минималац иде на 47.154 динара. Од маја или јуна можемо да идемо на додатно повећање, како минималне зараде тако и плата – најавио је председник.
– Данас и сутра отварамо стадионе у Лозници и Зајечару. Толико смо новца уложили у здравство, лекове, вештачка оплодња. Урадили смо КЦ Ниш, Београд, завршава се КЦ Војводина, много више скенера, мамографа, свега. Проблем је и даље и кључни проблем је када питам колико чекате да дођете до лекара, да добијете кук, колено, чекају месецима и годинама.

Председник Србије, Александар Вучић је током обиласка реновинарог хотела „Подриње“ у Бањи Ковиљачи рекао како се мора наћи начин да се пензионерима пролонгира рок за употребу преосталих 40.000 ваучера.

Како је још најављено, од првог јануара се креће с нових 500.000 ваучера.

– Нађите начин како да Влада пролонгира и пробајте да помогнете људима овде, и да им дође још један део људи који није рачунао на то да може да добије ваучере, да помогнемо пре Нове године. Покушајте да нађете решење. Видите са Ђурђевићем он ће наћи, све што у закону може да се искористи, он ће да нађе – казао је председник Александар Вучић приликом обиласка Бања Ковиљаче.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept