(ВИДЕО) СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА МАТУРАНТИМА ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ

У сали Градског позоришта у Смедеревској Паланци одржана је свечана додела диплома и награда ученицима и матурантима Паланчке гиманазије.

Била је ово прилика да се на крају свог средњошколског образовања сви окупе још једном на истом месту и да се у присуству родитеља, бројних гостију, пријатеља и професора ове образовне установе опросте од свог четворогодишњег школовања.

Матуранте и све присутне на почетку свечаности, у име колектива Паланачке гимназије и у своје лично име поздравио је директор Драган Јоковић.

На овој свечаности је приређен и музички део програма у коме су такође наступили ученици Паланачке гимназије, а све ђаке ове образовне установе који су постигли добре резултате на различитим такмичењима, директор Драган Јоковић наградио је књигама.

Најуспешнији матуранти, који су се истакли током четворогодишњег школовања постали су носиоци Вукове дипломе, а као и предходних година Фонд Проф др Радмиле Милентијевић обезбедио је за најбоље ученике одељења награду од 100 долара, а за ђака генерације 2018/2019 награду од 200 долара, ове награде ће им бити уручене 30. јуна у Паланачкој гимназији.

Ове године најуспешнији свршени средњошколац је Алекса Делић, који је постигао изузетне успехе на такмичењима из математике и физике.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-svecana-dodela-diploma-maturantima-palanacke-gimnazije/