Početna » Optimum nastup na Sajmu INSIGHTS X Nuremberg Fair 2023.

Optimum nastup na Sajmu INSIGHTS X Nuremberg Fair 2023.

Optimum štamparija I veleprodaja je jedan od najvećih izvoznika sa teritorije Opštine Smederevska Palanka.

од Паланка данас
0 Коментар

Proizvodi ove kompanije su poznati širom Evrope . Od 2012.god izlažu na velikim medjunarodnim sajmovima u Frankfurtu,Dubai-u,Istanbulu I Nirnbergu.
Veliko iskustvo u izvozu je doprinelo da ove godine organizuju odličan nastup I prezentaciju na Insights X Fair 2023. Štand je tradicionalno žuto/crni sa postavkom Najnovijih I Best Seller artikala trgovačke I robe iz sopstvene Proizvodnje.

Kao proizvodjač su poznati ozbiljnim firmama I posetiocima širom sveta. Ove 2023.godine mogu se pohvaliti ozbiljnim prometom kod 55 INO kupca. Uz već postojeće kupce koji proizvode svoje robne marke u Kompaniji Optimum ,svake godine se broj klijenata povećava.

[penci_video url=“https://youtu.be/zg_av8rXvjM“ align=“center“ width=“550″ /]

Poverenje velikih Firmi I Multinacionalnih trgovačkih lanaca je bazirano na iskustvu saradnje preko jedne decenije . Izdvajaju se svojim kvalitetom izrade,poštovanjem dogovorenih rokova I naravno ozbiljnim profesionalnim pristupu poslu .
Sada je period ozbiljnih postsajamskih aktivnosti : upiti,ponude I realizacija novih ordera.

Sa puno entuzijazma nastavljaju dalje , veoma brzo ih čeka novi sajam u Frankfurtu Ambiente već u januaru 2024.

PR TekstPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept