Početna » КОШАРКАШИ МЛАДОСТИ УКЊИЖИЛИ НОВЕ БОДОВЕ ПОБЕДОМ ПРОТИВ ЕКИПЕ БЕКА

КОШАРКАШИ МЛАДОСТИ УКЊИЖИЛИ НОВЕ БОДОВЕ ПОБЕДОМ ПРОТИВ ЕКИПЕ БЕКА

Још један велики корак ка пласману у КЛС направили су кошаркаши Младости СП из Смедеревске Паланке.

од Паланка данас
0 Коментар
МЛАДОСТ2 Small

Остварили су нову, сигурну и убедљиву победу, 26. колу Друге мушке лиге Србије. И то на гостовању у Београду, тачније у Падинској Скели.



Савладали су домаћи састав Бека резултатом 86:72 (17:20, 29:21, 19:12, 21:19) и остали на другом месту на табели са 20 победа и 6 пораза.

Одиграли су веома добру утакмицу кошаркаши Младости СП, контролиосали игру и резултат, а меч преломили средином треће четвртине.

Требало је играчима тренера Ивана Стефановића мало времена да на почетку ухвате прави ритам, посебно у одбрани, па је Беко био бољи ривал у првих десет минута.

Ствари долазе на своје место у другом кварталу и од средине тог периода, паланачки тим је у константном вођству.

Добро позната одбрана , квалитет, надмоћ у рекету и у скоку и сјајна физичка спрема Младости СП долазе до изражаја у другом полувремену.

Двоцифрена разлика није спуштена у последњих 15 минута сусрета. Било је и плус 20, два минута пре краја меча.

Доминирали су Паланчани у рекету, па су сјајне роле имали МВП дуела Александар Николић са 26 поена, 7 скокова и 4 асистенције, Миња Тодоровић са 17 поена ( 5/5 слободна бацања), и Драгослав Папић са 15 поена, 7 скокова и 4 асистенције.

На спољним позицијама одличан Алекса Крсмановић са 10 поена и 7 скокова,Петар Шпаровић је имао 10 асистенција и 5 поена, Младен Стојановић 7 поена и 6 скокова, Милош Петковић 3 поена и 6 скокова, Александар Тешић 3 поена. У игри су били и Алекса Марковић и Немања Димитријевић.

Код Бека најбољи искусни Стефан Балмазовић са 21 поеном.



Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept