Početna » АКТИВНОСТИ ПОДРУЧНЕ ШКОЛЕ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ” У ПРИДВОРИЦАМА

АКТИВНОСТИ ПОДРУЧНЕ ШКОЛЕ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ У ПРИДВОРИЦАМА

од Паланка данас
0 Коментар
У подручној школи у Придворицама почетак марта су обележиле две активности: посета предшколаца и приредба за маме поводом прославе Осмог марта.

1. марта су учитељице и ученици од првог до четвртог разреда дочекали будуће ђаке прваке, приредили дружење и уручили им поклончиће. Учионице испуњене шареним цртежима и веселим школарцима, привукле су пажњу малишана који су били одушевљени простором у коме ће наредних година проводити време. Предшколци су имали прилику да посматрају своје старије другаре како певају, играју и причају, осећајући се посебно и важно у том тренутку. Посета предшколаца школи је испуњена радошћу и новим искуствима, пријатељствима и авантурама које их очекују у школи.

8. марта је одржана приредба поводом Међународног дана жена. Учитељице су са ученицима припремиле разноврсне активности и честитке како би обрадовали своје маме, баке, стрине, тете… Ученици су показали своје креативне таленте кроз песме, приче, драматизацију и музичке нумере. Насликали су портрете својих мајки и направили изложбу. Свака мама је имала задатак да се пронађе и види себе у очима свог детета. Ова активност је била посебно интересантна. На крају је уследило заједничко дружење.

Обе активности су за циљ имале развијање сарадничких односа и ширење љубави према школи, породици и вршњацима, као најзначајније емоције у развоју и одрастању детета.


Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept