Početna » БЕЗОБРАЗНО СКУПЕ ЕКСКУРЗИЈЕ Родитељима за пет ноћења на Дивчибарама траже 39.000 динара?! ЉУДИ ДИЖУ КРЕДИТЕ ДА ДЕЦА МОГУ ДА ИДУ

БЕЗОБРАЗНО СКУПЕ ЕКСКУРЗИЈЕ Родитељима за пет ноћења на Дивчибарама траже 39.000 динара?! ЉУДИ ДИЖУ КРЕДИТЕ ДА ДЕЦА МОГУ ДА ИДУ

Неки родитељи у Србију дижу и кредите и позајмице како би послали децу на екскурзију.

од Паланка данас
0 Коментар

Учестале су жалбе родитеља на превисоке цене излета и ђачких путовања.

Недавно се један отац пожалио на мрежи X да ће родитељи за седам дана екскурзије у Ивањици платити чак 32.300 динара.– 32.300 за 7 дана екскурзије основаца у Ивањици плус 7 пута 720 дин за дневницу учитеља. Тотал 37.340 динара. Мало или много? Или реално? – навео је овај човек.

Поједини корисници сматрају да су дневнице учитељима превисоке, док са друге стране има и оних који мисле да је то мало новца за толику одговорност.

– Само су дневнице учитеља јефтине. Све остало је скупо. Ја нисам пустила дете на рекреативну на Златибору, шест ноћи у хотелу који се распада за симболичних 39.000 динара – написала је једна мајка.

Један родитељ навео је да се у једној основној школи на Карабурми ниједно дете није пријавило за екскурзију.

– Пет ноћења, Дивчибаре 39.000 динара. Сад чекамо нову понуду – наводи се.

– Не треба коментатисати цене. Имаш или немаш. Шаљеш га или не – гласи један коментар.(К1инфо)

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept