Početna » ДРУГА НАГРАДА ЗА АУТОРСКИ ТЕКСТ ДУШАНА ГРАШИЋА НА ПОЗОРИШНОМ ФЕСТИВАЛУ “ЦРВЕНО, ПОЗОР(ИШТЕ), ЗЕЛЕНО”

ДРУГА НАГРАДА ЗА АУТОРСКИ ТЕКСТ ДУШАНА ГРАШИЋА НА ПОЗОРИШНОМ ФЕСТИВАЛУ „ЦРВЕНО, ПОЗОР(ИШТЕ), ЗЕЛЕНО“

од Паланка данас
0 Коментар
Центар за еколошко образовање и одрживи развој (ЦЕООР) реализовао је Седми фестивал еколошких представа под називом „Црвено, Позор!(иште), Зелено“.Фестивал је организован у Крагујевцу, а ОШ Олга Милошевић представљали су најмлађи ученици, Арија Мировић, Теодора Грашић и Вук Јањић са представом „Свет за све“, чији текст и режију потписује учитељ, Душан Грашић.
У тежњи да се екологија приближи што већем броју деце и ученика, важну компоненту има креативно изражавање. Кроз креативан израз подстичемо промовисање здравих стилова живота, подизање еколошке свести и развијамо љубав према животној средини.
Управо су то и били циљеви који су постигнути представом. То је препознао и Стручни жири који су чинили професионални глумци и стручњаци из области књижевности и екологије: Петар Лукић, Гордана Јоцић и Снежана Максимовић Влајић.
Они су доделили другу награду за ауторски текст нашег учитеља, који се нашао и у Зборнику ауторских текстова. Честитамо ученицима и учитељу на учешћу и награди и надамо се новим успесима.

 

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept