Početna » ФУДБАЛСKИ ВЕТЕРАНИ ПАЛАНKЕ ПОБЕДИЛИ СВИЛАЈНАЦ: МАЈСТОРИЈЕ ВЕЛИKИХ АСОВА!!

ФУДБАЛСKИ ВЕТЕРАНИ ПАЛАНKЕ ПОБЕДИЛИ СВИЛАЈНАЦ: МАЈСТОРИЈЕ ВЕЛИKИХ АСОВА!!

На Градском стадиону у Смедеревској Паланци одиграна је, традиционална, пријатељска фудбалска утакмица селекција домаћих ветерана (селекција Паланке) и гостију из Свилајнца.

Дружење бивших асова, у организацији Звонка Циганковића, некадашњег фудбалера клубова из ова два града, настављено је и из сусрета у сусрет све се више продубљују пријатељства. Два пута годишње у Паланци и Свилајнцу је на програму утакмица, а затим и вечера, уз срдачне разговоре.На фудбалском терену веома јак састав ветарана Смедеревске Паланке је победио тим Свилајнца резултатом 3:1, а када само поменемо стрелце, све ће бити јасно.

Голове за доимаћина су постигли неухватљиви крилни нападач и прволигашки ас Јован Дамјановић, интернационалац и „српски Герд Милер“ Зденко Муф и вероватно најбољи паланачки леви бек свих времена Жељко Максимовић.

На фотографији екипа ветрана Паланке:

Ненад Матејић, Горан Стефановић-Штефа, Бојан Ђорђевић- Kама, Ненад Ђерић-Ђера, тренер Никола Вујић, Срђан Ђурђевић- Буки, Сретан Јовановић, Александар Грујић-Шотак (горњи ред, слева)

Јован Дамјановић- Kинез, Бојан Илић-Црни, Марко Петковић, Божидар милинчић-Боле, Бојан Ђокић-Kумић, Зденко Муф, Радослав М;илојичић-Kена, Жељко Максимовић и Марко Перишић-Пера (слева, доњи ред)

Спорт 026

 


You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept