Početna » ОГЛАС ЗА ПРОДАЈУ ПСА КОЈИ ЈЕ ДОСАДИО ДЕЦИ ИЗАЗВАО БУРУ КОМЕНТАРА

ОГЛАС ЗА ПРОДАЈУ ПСА КОЈИ ЈЕ ДОСАДИО ДЕЦИ ИЗАЗВАО БУРУ КОМЕНТАРА

Одгајивачи паса имају обичај да се "рекламирају" на интернету, па међу фотографијама ствари оглашених на продају преко огласа неретко извири и слика слатких њушкица, шапица или читавог легла, уз одговарајућу цену и опис. Међутим, један овакав оглас недавно постављен на српски сајт за оглашавање привукао је пажњу корисника друштвених мрежа због кратке, тужне реченице у којој власник објашњава разлог продаје лабрадора.

од Паланка данас
0 Коментар

„Продајемо га зато што су га деца изгустирала. Уредно вакцинисан. Kућица гратис“, стоји у огласу уз фотографије пса и цену од 150 евра.Није требало много да фотографија огласа постане вирална и док једни нагађају да је пас вероватно био поклон намењен најмлађима, други нису могли да се суздрже од оштрих критика упућених аутору огласа.

„Он би и да заради на изгустираном. Багра“, „Ух због овога не волим поклањање кучића, да га нису купили само би га негде оставили крај пута. Овако ће се бар потрудити да му нађу други дом“, „Да није похлепан, он би штене избацио и направио се луд! Овако се нада и да ће да заради!! Урачунао је и кућицу у цену!“, „Ја разумем да дете не зна да је пас вишегодишња обавеза и да захтева време и паре, али не разумем када то родитељ не схвата и купи куцу да се деца поиграју а после на улицу“, „Они продају живо биће, буквално члана породице…без речи сам“, „Треба отићи тамо узети пса и да му се не да ни динар. Па да буде срећан само што није добио батине“, писали су једни.

Малобројни су били они који не виде проблем у разлогу продаје, правдајући потез власника пса чињеницом да „ипак покушава да му пронађе дом“

„Па шта је овде погрешно, само је човек искрен. Удомиће пса тамо где ће га волети и чувати“, „Искрено“, „Наравно најбоље да пса нису ни узимали. Али шта сад – јел боље да га пусте на улицу? Или да јадан пас чами негде на неком плацу запуштен тј полу напуштен?“, писали су други.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept