Početna » ОПШТИНА ПАЛАНКА РАСПИСАЛА ДВА ЈАВНА ПОЗИВА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА

ОПШТИНА ПАЛАНКА РАСПИСАЛА ДВА ЈАВНА ПОЗИВА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА

Општинско веће општине Смедеревска Паланка расписало је Јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку нових машина и опреме за унапређење примарне пољопривредне производње у сточарству у 2023. години.

од Паланка данас
0 Коментар

Право на подстицаје остварују лица која су уписана у Регистар пољопривредних газдинстава и то: 1) физичко лице – носилац комерцијалног породичног пољопривредног газдинства; 2) предузетник; 3) привредно друштво; 4) земљорадничка задруга која има најмање пет чланова задруге, 5) средња школа; 6) научноистраживачка организација у области пољопривреде.Јавни позив је отворен од 1. јула до 31. октобра, а укупна средства која су опредељена из буџета Општине износе 4.500.000 динара. Највиши укупни износ подстицаја који корисник може да оствари у једној календарској години је 200.000,00 динара. Детаљне информације могу се добити на званичној интернет презентацији општине Смедеревска Паланка на адреси www.smederevskapalanka.rs  на линку као и путем телефона одељења за ЛЕР, привреду и пољопривреду општине Смедеревска Паланка : 026/415-0060, сваког радног дана од 7:00 до 15:00 часова.

Такође, расписан је Јавни позив за доделу буџетских средстава намењених за спровођење мера подстицаја у пољопривреди и руралном развоју – регрес за репродуктивни материјал за вештачко осемењивање. Право на остваривање регреса имају: Носиоци, односно чланови регистрованог пољопривредног газдинства на територији општине Смедеревска Паланка – одгајивачи крава /јуница и свиња.

Јавни позив је отворен од 1. јула до 31. октобра, а укупна средства која су опредељена из буџета Општине износе милион динара. Детаљне информације могу се добити на званичној интернет презентацији општине Смедеревска Паланка на адреси www.смедеревскапаланка.рс на линку као и путем телефона одељења за ЛЕР, привреду и пољопривреду општине Смедеревска Паланка : 026/415-0060, сваког радног дана од 7:00 до 15:00 часова.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept