Početna » ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА ПРЕТЊЕ РАДНИЦИМА ОБ “СТЕФАН ВИСОКИ” У ПАЛАНЦИ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР

ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА ПРЕТЊЕ РАДНИЦИМА ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“ У ПАЛАНЦИ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР

од Паланка данас
0 Коментар

Дана 30.12.2022. године полицијски службеници Полицијске станице у Смедеревској Паланци су идентификовали З.С. рођ. 1968. године из Београда као лице које је наведеног дана у вечерњим часовима упутило озбиљне претње радницима Опште Болнице “Стефан Високи” у Смедеревској Паланци.Након тога је именованом по налогу дежурног заменика ОЈТ-а Велика Плана одређено задржавање у трајању до 48 часова због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Угрожавања сигурности из чл. 138 став 2 у вези става 1 Кривичног законика.

Осумњичени на салушању дана 01.01.2023. године пред ОЈТ Велика Плана није признао извршење кривичног дела након чега је поступајући заменик предложила да се према осумњиченом одреди притвор у трајању до 30 дана због постојања особитих околности да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело.

Судија за претходни поступак Основног суда у Великој Плани је усвојила поменути предлог и одредила је притвор према осумњиченом.

ОЈТ Велика Плана

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept