Početna » ПОСЕТА СЛОВЕНИЈИ У ОВИРУ ЕРАЗМУС+ ПРОЈЕКТА

ПОСЕТА СЛОВЕНИЈИ У ОВИРУ ЕРАЗМУС+ ПРОЈЕКТА

од Паланка данас
0 Коментар
Четворо наставника ОШ ХРШ учествовало је у пројектној активности у Словенији. У питању је била последња мобилност у Еразмус+ пројекту „Моћ бајки и прича у служби писмености и језичких вештина“ (Power of Fairy tales and stories on literacy and language skills).
Наставници Славољуб Стојадиновић, Наташа Вуковић, Виолета Начковић и Драгана Андрић боравили су од 22. до 26. маја 2023. у посети школи „Марјана Немца“ у месту Радече. Осим матичне школе, учесници су посетили и пордучну школу у селу Свибно као и учионицу на отвореном Бајер у Посављу.
Тема мобилности је била „Карневал ликова“. Наставници су у интернационаланим тимовима радили на пројектном задатку. У току радионица, једни другима су представили ликове из бајки својих држава. Имали су за задатак да сједине препознатљиве особине свих ликова, креирају сасвим нови лик а затим и осмисле оригиналну бајку.
Учесници су се упознали са образовним системом у Словенији али и са бројним знаменитостима и природним лепотама ове државе.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept