Početna » ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ КОЛЕГИНИЦИ РЕНАТИ ОД КОЛЕКТИВА ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ”

ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ КОЛЕГИНИЦИ РЕНАТИ ОД КОЛЕКТИВА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

Када вам јаве да је отишао неко много вам драг, близак по особинама срца и енергији коју у себи носите, прво доживите шок. Неверицу. Бол.

од Паланка данас
0 Коментар
Након читавог низа емоција које вас преплављују, почне ужасно да боли и тада боли све – и оно што је било и посебно оно што ће тек бити. И то траје…и никада не прође. Ваше је само да времену дате времена и оно одради своје. Па, мозак, срце, душа-прихвате. И науче са тим даље, уз велико недостајање. Кренете да бодрите себе, онако како би и та особа сама, да може.Рекла би вам да се упристојите и волите живот иако, можда, бар тако испада, он није волео вас. Зашто би, иначе, дошла у ту ситуацију? Она које нема. Е, то су већ неке друге, више ствари. И томе сада нема места. Прихватањем, не отварамо ту тему. Не би она то ни волела. Рекла би вам да наставите тамо где је она стала…да довршите цигарету и тражите ону њену, да допуните теглицу са каменчићима са Таормине, кад већ она није стигла, да попијете ону кафу на тераси на обали језера и помало причате о њој, макар и оно лепо.
Док одзвања звонки смех у глави, ви схватите да је себично да патите и још да кажете да је вама тешко. Већ, да пригрлите успомене које имате, повремено застанете и удахнете им живот, не мора нико да зна – мали трик, а пуни батерије, кажу.
И, ок је да боли. Баш би било чудно да није тако. Отишао је неко. Драг. И, у реду је да недостаје. На сликама, будућим, да. Срце памти и верује да јој је тамо негде боље, да се већ нашла са Ђолетом и да јој свира ону због које је и на концерт хтела да иде, а није. И, то је тада било ок.
Човек, ипак, сам слика слику о себи, па зашто се онда не бисмо потрудили…тада схватите. Отворен став и искрена реч, осмех и мало неке ничим изазване животне радости, таква је била наша Рене и таква ће и остати. Амин.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept