Početna » ПОЗИВ ЗА ПРИВРЕДНИКЕ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА ПОНУДЕ ПОПУСТЕ ПРЕКО ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ

ПОЗИВ ЗА ПРИВРЕДНИКЕ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА ПОНУДЕ ПОПУСТЕ ПРЕКО ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ

На сајту ПИО фонда отворена је страница на којој могу да се пријаве привредни субјекти који желе да омогуће попусте за своје производе и услуге и друге погодности путем пензионерских картица.Издавање Пензионерских картица је у надлежности Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање и сваки пензионер и корисник осталих права из пензијског и инвалидског осигурања који је заинтересован за издавање Пензионерске картице, може поднети захтев и добиће картицу, која ће се користити за доказивање статуса корисника права из пензијског и инвалидског осигурања.

Оне ће се користити и за остваривање погодности (попуст, поклон и друго) при плаћању роба и услуга и прикупљање бодова ради остваривања додатних погодности, наводи се на сајту ПИО фонда.

Примена Пензионерских картица биће омогућена пензионерима од 1. октобра 2023. године.

Сви заинтересовани привредни субјкети могу да попуне контакт форму на сајту, са основним подацима, након чега ће их ПИО фонд контактирали и припремити споразуме о сарадњи.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept