Početna » ПРИВЕДЕН ЦЕРОВЧАНИН ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ

ПРИВЕДЕН ЦЕРОВЧАНИН ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ

од Паланка данас
0 Коментар

По налогу руководиоца ОЈТ Велика Плана од стране полицијских службеника ПС Смед. Паланка дана 21.04.2023.године донето је решење о задржавању осумњиченог З.Ж. из Церовца ( рођ.1963.године) због постојања основане сумње да је извршио кривично дело Насиље у породици из чл.194 ст.1 Kривичног законика.Према наводима кривичне пријаве осумњичени је дана 21.04.2023.године око 12,00 часова у Церовцу применом физичког насиља и дрским и безобзирним понашањем угрозио телесни интегритет члана своје породице оштећене која му је снаја, тако што је у алкохолисаном стање најпре спречавао оштећену да уђе у заједничку породичну кућу, затим је након неколико упућених погрдних речи ухватио за косу, оборио на под и задао јој неколико удараца рукама и ногама у пределу главе и тела.

Након саслушања осумњиченог на основу предлога поступајућег заменика судија за претходни поступак Основног суда у Великој Плани одредила је притвор према осумњиченом због постојања особитих околности које указују да би останком на слободи могао ометати поступак, тако што ће утицати на исказ оштећене са којом тренутно живи сам у породичној кући.

Ради утврђивања потпуног чињеничног стања, тужилаштво ће у даљем току поступка испитати оштећену и спровести друге доказне радње у циqу доношења законите јавнотужилачке одлуке.

ОЈТ Велика ПланаPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept