Početna » ПРИЗНАЊЕ МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТНИМ РАДНИЦИМА У ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ”

ПРИЗНАЊЕ МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТНИМ РАДНИЦИМА У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

од Паланка данас
0 Коментар
Дуго очекивана потврда Министарства просвете да је несебичан, професионалан и пожртвован рад приликом снимања часова постављених на платформу РТС-а, је коначно стигла.
Министарство је на тај начин показало да су ови часови нешто што има велику вредност и што је богатство које су ученици користили током пандемије, али и ресурс који се и даље користи. Ова потврда за учитеље и наставнике стигла је у виду захвалница које им је уручио директор школе.
Подсетимо, три учитеља и три наставника ОШ „Олга Милошевић“ учествовало је у снимању часова који се приказују на платформи РТС Планета. Учитељи Татјана Јовичић, Милица Грашић и Душан Грашић, наставници српског језика Катарина Марјановић и Мирјана Јањић и наставник биологије Стефан Антонијевић реализовали су укупно 17 часова. Поред њих, у овом пројекту учествовао је и педагог школе, Биљана Живковић, у улози супервизора. Према њиховим речима, велики изазов је било снимање ових часова, међутим успели су да оставе, како методички, тако и визуелни печат, а такође и да пренесу емоцију на мале екране.
Снимањем часова показали смо висок степен друштвене одговорности, а уједно смо постали и чланови просветне репрезентације.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept