Početna » ПУ СМЕДЕРЕВО: ПРИВЕДЕН ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ УПРАВЉАО ВОЗИЛОМ СА 4,23 ПРОМИЛА АЛКОХОЛА У КРВИ-По хитном поступку осуђен на ЗАТВОРСКУ И НОВЧАНУ КАЗНУ

ПУ СМЕДЕРЕВО: ПРИВЕДЕН ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ УПРАВЉАО ВОЗИЛОМ СА 4,23 ПРОМИЛА АЛКОХОЛА У КРВИ-По хитном поступку осуђен на ЗАТВОРСКУ И НОВЧАНУ КАЗНУ

Појачаним присуством у циљу превентивног деловања и откривања саобраћајних прекршаја у зонама школа и пешачких прелаза, припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву искључили су јуче из саобраћаја тридесетосмогодишњег возача аутомобила „бмв“.Возач је у зони Основне школе „Доситеј Обрадовић“ у овом граду возио са 4,23 промила алкохола у организму. Саобраћајна полиција је даљом контролом утврдила да је тридесетосмогодишњаку возачка дозвола већ одузета због казнених поена за раније саобраћајне прекршаје. Возач је задржан до 24 часа и против њега су поднете одговарајуће пријаве.

Данас је возач, кога је саобраћајна полиција у Смедереву јуче открила у зони школе са 4,23 промила алкохола у организму, по скраћеном поступку спроведен судији Прекршајног суда у Смедереву, који му је одредио казну затвора у трајању од 90 дана, новчану казну у износу од 220.000 динара и заштитну меру забране управљања возилом Б категорије у трајању од 12 месеци. Након изрицања пресуде, он је одмах спроведен у Окружни затвор у Смедереву.

 

 You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept