Početna » РАДИОНИЦЕ НА ТЕМУ „СВАКА КАП СЕ РАЧУНА” У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

РАДИОНИЦЕ НА ТЕМУ „СВАКА КАП СЕ РАЧУНА” У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

од Паланка данас
0 Коментар
Ученици и професорка немачког језика Паланачке гимназије, Тамара Јањић, у циљу промовисања позитивног активизма код младих, организовали су 13. 10. 2023. године радионицу на тему „Свака кап се рачуна” са намером ширења свести о важности и значају добровољног донирања крви.Радионице су спроводили ученици и професорка који су имали прилику да, у сарадњи са невладином организацијом „Тачка гледишта” буду учесници Еразмус+ омладинске размене „Млади и активно дигитално грађанство” која је организована у Бребуу, Румунији. На овој размени учесници су могли да науче, како они, као младе особе, могу да учествују у развоју и заузимају своје ставове у савременом друштву, спроводе позитивни активизам и све то примењујући дигиталне технологије.
Учесници су имали прилику да кроз организоване радионице поделе своја нова знања и искуства на овој размени, као и представе пројекат на коме је рађено током трајања размене. Чији је циљ подизања свести о добровољном донирању крви. Сви ученици су веома активно, кроз разговор, учествовали у радионицама и заједничким радом дошли до мноштво нових сазнања.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept