Početna » РАДОВИ УЧИТЕЉА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ МЕЂУ НАЈБОЉИМА У СРБИЈИ

РАДОВИ УЧИТЕЉА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ МЕЂУ НАЈБОЉИМА У СРБИЈИ

Сваки достигнут успех ОШ Олга Милошевић успех је наших наставника и сваки успех наставника уједно је и успех школе. Тако се квалитети школе преносе на запослене, а квалитети запослених су управо ти због којих је школа достигла овај ниво и из године у годину пружа нове примере добре праксе, што већ традиционално препознаје жири Савеза учитеља Републике Србије.
Ове године, та комисија је одлучила да издвоји три рада наших наставника.Међу најбољим радовима у Србији за ХХХVII Сабор учитеља нашли су се рад „Задужбине Немањића – Богатство и лепоте Србије“, учитељице Слађане Вукосављевић и наставнице Весне Митровић Пантић. Овај рад је изабран за презентовање на овогодишњем Сабору учитеља Србије, док ће рад учитељица Слађане Ристић и Вишње Марић „Толеранција и дискриминација кроз анализу бајке Ружно паче“ и рад учитеља Душана Грашића „Где руди тајна“ бити део еЗборника ,,Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава”. Честитамо им на још једном успеху и сигурни смо да ће својим излагањем, на најбољи начин представити нашу школу и наш град.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept