Početna » РУКОВОДСТВО ОПШТИНЕ ВЕЛИКА ПЛАНА И ДИРЕКТОР ЈП МОРАВА ДИРЕКТНО УГРОЗИЛИ ВОДОСНАБДЕВАЊЕ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

РУКОВОДСТВО ОПШТИНЕ ВЕЛИКА ПЛАНА И ДИРЕКТОР ЈП МОРАВА ДИРЕКТНО УГРОЗИЛИ ВОДОСНАБДЕВАЊЕ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

од Паланка данас
0 Коментар
Поштовани суграђани,
У току је ревитализација бунара на нашим извориштима , самим тим доток воде са наших изворишта знатно је смањен са укупно осам бунара који се ревитализују.
Оваква ситуација искоришћена на најпрљавији и нељудски начин од стране заједничке фабрике у Трновчу ЈП Морава и руководства Општине Велика Плана да се општина С.Паланка од јучерашњег дана у 15:00h смањи доток воде и тако намерно уведе наш град у рестрикцију воде.
Због новонастале ситуације и одлуке директора ЈП Морава и руководства Општине Велика Плана бићемо принуђени да данас уведемо рестрикцију воде у нашем граду.

Надлежни у заједничкој фабрици не дозвољавају да се повећа капацитет воде која долази из фабрике. У овом тренутку се нама шаље до 10л/с што је само 25 процената, од укупне производње а остала вода се шаље општини Велика Плана.

Због овог некоректног и неодговорног понашања директора ЈП Морава упознати су сви надлежни органи. И поред интервенције нашег предузећа ЈKП Водовод из Паланке да се проблем реши, директор заједничке фабрике одбија сарадњу и не дозвољава приступ заједничком извору у Трновчу.

У протекла три месеца ЈКП Водовод је на молбу ЈП Морава санирао три велике хаварије иако је то био посао посао ЈП Моравe.

Од јучерашњег дана директор ЈП Морава одбија сваку сарадњу, из њему познатих разлога, и по речима дежурног у ЈП Морави каже да тек у понедељак може нешто да се ради.

Ми ћемо за неколико дана ревитализовати наше бунаре и успећемо да се вратимо у нормалан режим са наших изворишта, али овакав вид некоректне сарадње од стране директора ЈП Мораве директно угрожава даљу сарадњу и доводи у питање цео пројекат изградње фабрике воде у Трновчу.

Општина Смедеревска Паланка у овом тренутку директно је угрожена од стране ЈП Мораве и Општине Велика Плана да нашим суграђанима онемогуће уредно водоснабдевање.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept