Početna » СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН КОД ТОПОЛЕ-УБИО БРАТА НА СПАВАЊУ

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН КОД ТОПОЛЕ-УБИО БРАТА НА СПАВАЊУ

Слободан пио са Николом, посвађали се, а онда га је ударао ногаром до смрти док је овај спавао.

од Паланка данас
0 Коментар

 

Стравичан злочин догодио се у селу Горња Трнава код Тополе када је мушкарац убио рођеног брата и то на спавању.

Братоубиству, како се незванично наводи, претходили су свађа и алкохол. Реч је о два рођена брата, Слободану А. (33) и Николи А. (30).

Наиме, Слободан и Никола су наводно прво пили заједно, а онда се посвађали. Никола је потом легао да спава, а Слободан га је ударао ногаром од стола док није умро.

После је сам позвао полицију и предао се.

Двојица младића живели су у домаћинству са оцем, бавили се пољопривредом, радили у надници и на грађевини. Због честих конфликата често је реаговао и њихов отац.
– Дешавало се да због великих свађа отац зове комшије у помоћ, а неретко је знао и да преспава напољу. Упркос свим тим породичним проблемима, нисмо веровали да ће уследити овако црн сценарио и да ће се трагично завршити – рекле су комшије за РИНУ.

Мештани овог села јутрос су за Kурир.рс потврдили да је узрок честих свађа, па и оваквог крвавог исхода највероватније алкохол.

– Ништа они нису никоме сметали, били су чудни и волели да попију, али ништа то није било страшно да је неко овако нешто могао да помисли. Нисмо ово очекивали ни у лудилу – рекао је комшија.

– Ја немам коментар на овако нешто, страшно је. Остала сам без речи да се овако нешто деси код нас. Знам те момке, млади су, нису ни лоши, али ето тај алкохол је направио проблем – додала је једна мештанка.

Блиски рођаци испричали су да је мотив за убиство био невраћени кредит од милион динара.

– Убијени Никола је узео кредит од милион динара, а онда је дао отказ у фирми у којој је радио и није могао да исплаћује рате. Стално су се свађали око тога. Kо зна колико се камата накупило, а Слободан једноставно није могао да поднесе да изгубе кућу због тога – објаснила је рођака.
Kако су нам рекли, иако кредит није исплаћиван, још увек им извршитељи нису закуцали на врата, али се Слободан тога највише и плашио. Стално је критиковао млађег брата због тога, а сав новац од кредита већ је био потрошен.

– Никола је купио кола, па трошио паре са девојком, па не знам шта је још куповао и једноставно потроши се. Додуше, он није пио, а Слободан који га је убио је био склон алкохолу и мислим да је био пијан када је убио Николу – каже рођака.

Истрага је у току.

Курир

 

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept