Početna » (ВИДЕО) МАЈКЕ СА ТРОЈЕ И ВИШЕ ДЕЦЕ У ПАЛАНЦИ ДОБИЛЕ “ПОНОСНУ КАРТИЦУ”-ЈЕДНА ОД ПОГОДОНОСТИ БЕСПЛАТАН ПАРКИНГ

(ВИДЕО) МАЈКЕ СА ТРОЈЕ И ВИШЕ ДЕЦЕ У ПАЛАНЦИ ДОБИЛЕ „ПОНОСНУ КАРТИЦУ“-ЈЕДНА ОД ПОГОДОНОСТИ БЕСПЛАТАН ПАРКИНГ

ПОНОСНА КАРТИЦА 2022 „Цена минус за 3+“ је намењена породицама са троје и више деце. Именована је на мајку и доноси попусте у бројним правним субјектима. Реализација је у сарадњи локалним самоуправама (које покрету достављају имена мајки са троје и више деце) и Покрета за децу ТРИ ПЛУС (који је потписник уговора са правним субјектима о попусту). Поделу картица врши локална самоуправа.

од Паланка данас
0 Коментар
Данас смо у Великој сали општине уручили преко 170 „поносних картица“ мајкама са троје и више деце које имају пребивалиште на територији наше општине, рекао је Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка и најавио наставак помоћи вишечланим породицама.У сарадњи са Удружењем „Покрет за децу три плус“ из Чачка спровели смо ову акцију, а вишечланим породицама омогућили да приликом одређених куповина и услуга, уз „поносну картицу“, могу да остваре погодности. Наша општина је за сада једина у Србији која је обезбедила бесплатан паркинг  за родитеље, а у наредном периоду радићемо на могућности смањења цена комуналија.
Ту нећемо стати. Поред мера  које се већ примењују у нашој општини,  радићемо и даље како бисмо нашим суграђанима, посебно најмлађима, обезбедили што боље услове, а родитељима пружили сву могућу помоћ и подршку у складу  са популационом политиком коју спроводи држава и Владе Републике Србије са ресорним министарствима.
„Поносне картице“ нису привилегија,  већ на овај начина желимо да искажемо велико поштовање и подстакнемо  друге да шире своје породице.
Све мајке које се нису до сада пријавиле за ову картицу моћи ће то да учине и у наредном периоду.

Власници Поносне картице могу остварити попусте у следећим објектима у Смедеревској ПаланциPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept