Početna » ВЈТ ВЕЛИКА ПЛАНА: ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА НАНОШЕЊЕ ТЕШКИХ ТЕЛЕСНИХ ПОВРЕДА

ВЈТ ВЕЛИКА ПЛАНА: ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА НАНОШЕЊЕ ТЕШКИХ ТЕЛЕСНИХ ПОВРЕДА

од Паланка данас
0 Коментар

По налогу дежурног Јавног тужиоца Основног јавног тужилаштва у Великој Плани донето је решење о задржавању Д. С. из Доње Ливадице (1977), а потом и о притвору до 30 дана. Према наводима кривичне пријаве, Д. С. је у вечерњим часовима 2. фебруара дошао до породичног домаћинства Б. Т. у Доњој Ливадици и када је оштећени изашао из куће овај га је најпре руком ударио у пределу главе.Човек је од тог ударца пао, након чега је Д.С. наставио да му задаје ударце металном шипком у пределу главе и тела услед којих је оштећени задобио тешке телесне повреде.

Д. С. је на саслушању у Основном јавном тужилаштву у Великој Плани негирао извршење кривичног дела које му се ставља на терет, а ради даљег несметаног вођења поступка због постојања особитих околности да би останком на слободи могао да омета поступак утицајем на оштећеног, по предлогу јавног тужиоца судија за претходни поступак је одредила притвор према осумњиченом у трајању највише до 30 дана.

У даљем току поступка тужилаштво ће саслушати оштећеног и спровести друге доказне радње у циљу доношења јавнотужилачке одлуке., наводи се у данашњем саопштењу Општинског Јавног тужилаштва у Великој ПланиPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept