Početna » ДЕО СЕЛЕВЦА У НЕДЕЉУ 3. МАРТА БЕЗ СТРУЈЕ

ДЕО СЕЛЕВЦА У НЕДЕЉУ 3. МАРТА БЕЗ СТРУЈЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Огранак Електродистрибуција Смедерево, погон Смедеревска Паланка, обављаће радове на редовном одржавању деонице далековода у Селевцу са циљем унапређивања квалитета снадбевања електричном енергијом корисника, превенције кварова и припреме дистрибутивне мреже за предстојећу сезону. Због поменутих радова у недељу, 03.03.2024. год. у периоду од 08:00 до 12:00 часова (уз могућност ранијег укључења) без електричне енергије бити корисници на локацији:


– трафореони: Економија (Пољопривредно добро), Земљорадничка задруга, Роми, Тагићи и Котлина у Селевцу.

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених.

Кориснике молимо за разумевање.

Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом.

У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.



Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept